Košarkaši poraženi od Italije

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši poraženi od Italije

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Italije sa 80:71 u utakmici poslednjeg, trećeg kola turnira u Trstu.

Srbija je turnir završila na drugom mestu, iza Italije, a ispred Kanade i Bosne i Hercegovine, koje je pobedila u prva dva kola.

Italija je znatno bolje počela utakmicu i u ranoj fazi stekla dvocifrenu prednost, ipak, Srbija je dobrom odbranom u drugoj i trećoj deonici stigla do preokreta. Međutim, srpski košarkaši u poslednjoj deonici nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uspeli da zadrže stečenu prednost, pa je Italija na kraju ostvarila ubedljim trijumf.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da ekipa u trenutnoj fazi priprema još nije u stanju da izdrži snažan ritam utakmice.

U nastavku priprema, reprezentacija Srbije učestvovaće na turniru u Pou, gde će za rivale imati selekcije Grčke, Hrvatske i domaćina Francuske. Na prvenstvu sveta, od 30. avgusta do 14. septembra, Srbija će igrati u A grupi sa domaćinom Španijom, Francuskom, Brazilom, Egiptom i Iranom.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.