Košarkaši Vojvodine sutra čekaju Dinamik

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2020, 18:04

Košarkaši Vojvodine sutra čekaju Dinamik

Petim kolom, sutra se nastavlja takmičenje u Košarkaškoj ligi Srbije. U petak su na programu dva meča, u Pančevu, Tamiš će dočekati Mladost, dok će lider prvenstva, ekipa Vojvodine, ugostiti beogradski Dinamik.

Vojvodina, nakon 4. kola još uvek ne zna za poraz, dok je Dinamik na polovičnom učinku 2-2. U dosadašnjem delu šampionata Novosađani su se istakli odličnom odbranom i agresivnom igrom, koja im je omogućila veliki broj lakih poena i dosta koševa iz reketa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << S druge strane Dinamik u Novi Sad stiže, kao jedna od najefikasnijih ekipa u ligi, koja u proseku postižu oko 90 poena po meču i smanjenje njihovog učinka u napadu, glavni je zadatak za domaću ekipu, ističu iz tabora Vojvodine.

Vojvodina, uz ekipu Zlatibora, ima maksimalan učinak nakon 4. kola, pa će predstojeća utakmica biti odlična prilika da nastave pobednički niz, koji bi im doneo mirniji nastavak sezone u kojoj je glavni cilj jedno od prva tri mesta, koja vode u Superligu na proleće.

Utakmica između Vojvodine i Dinamika odigraće se u petak u maloj Sali Spensa od 18 časova, bez prisustva publike.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.