Košarkaši Srbije u polufinalu SP posle pobede nad Španijom

Izvor: Studio B, 08.Sep.2010, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Srbije u polufinalu SP posle pobede nad Španijom

Košarkaška reprezentacija Srbija plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Turskoj, pošto je pobedila branioca titule Španiju sa 92:89 (27:23, 22:18, 18:23, 25:25).

Pobedu Srbiji doneo je Miloš Teodosić trojkom sa devet metara tri sekunde pre kraja utakmice. "Orlovi" su za preostalo vreme odbranili napad.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Novica Veličković i Marko Kešelj sa po 17 poena. Španiju je predvodio Huan Karlos Navaro sa 27 postignutih poena.

Srbija će u polufinalu igrati sa pobednikom duela Turska - Slovenija.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adios Espanja

Izvor: RTS, 08.Sep.2010

Posle dramatične utakmice, košarkaši Srbije pobedili svetske i evropske šampione. Teodosić rešio utakmicu trojkom sa devet metara. Srbija - Španija 92:89.

Nastavak na RTS...

Košarkaški ples Srbije u Istanbulu (VIDEO)

Izvor: Danas, 08.Sep.2010

Srbija je bacila na kolena sada već bivšeg svetskog i aktuelnog šampiona Evrope. Maestralni Miloš Teodosić pogodio je trojku tri sekunde pre kraja utakmice. Gorostasni Garbahosa pokušao je da ga spreči, ali je veliki Miloš potpuno pribranim šutem otvorio reprezentaciji Srbije kapiju polufinala...

Nastavak na Danas...

Skariolo: Čestitam Srbiji, posebno Teodosiću!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2010

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo čestitao je Srbiji na pobedi i plasmanu u polufinale Svetskog prvenstva u Turskoj, a posebne čestitke uputio je srpskom pleju Milošu Teodosiću koji je trojkom tri sekunde pre kraja doneo veliku pobedu "orlovima" nad aktuelnim svetskim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Teodosić trojkom srušio šampiona sveta

Izvor: Glas javnosti, 09.Sep.2010, 07:14

Veliku pobedu ostvarili su košarkaši Srbije. U prvom meču četvrtfinalnih borbi na Svetskom šampionatu u Istanbulu, "orlovi" su u potpunosti nadigrali selekciju aktuelnog šampiona sveta  Španije pobedivši 92:89 (49:41). Sada im preostaje da sačekaju ishod utakmice između selekcija Slovenije...

Nastavak na Glas javnosti...

Košarka: Srbija u polufinalu

Izvor: Šumadija Press, 09.Sep.2010

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva u Turskoj, pobedom nad aktuelnim svetskim i evropskim prvakom, selekcijom Španije rezulatom 92:89 (27:23, 22:18, 18:23, 25:25).

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.