Košarkaši Efesa zaboravljeni na aerodromu

Izvor: Blic, 25.Jan.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Efesa "zaboravljeni" na aerodromu

Košarkaši Efes Pilsena stigli su u 13 časova i 39 minuta u Beograd gde u sredu uveče igraju evroligašku utakmicu sa Partizanom, ali ih je po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" dočekalo neprijatno iznenađenje.

Naime, autobus koji je trebalo da ih odveze do hotela nije se pojavio u zakazano vreme na zakazanom mestu, pa su igrači turskog kluba bili prinuđeni da u aerodromskoj zgradi čekaju na prevoz.

Iako sam hotel nije predaleko od mesta na kome su se iskrcali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekspedicija iz Istanbula je odlučila da u zgradi sačeka prevoz, pa su se igrači, među njima i naš nekadašnji reprezentativac Igor Rakočević, posvetili slušanju muzike i "prelistavanju" novosti na svojim mobilnim telefonima.

Poslovni direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad dočekao je goste iz Turske na aerodromu "Nikola Tesla", gde im je pravio društvo i pokušavao da pomogne u iznalaženju rešenja za ovu situaciju. Ono se konačno i desilo tačno sat vremena po dolasku - pa su se gosti crno-belih uputili u hotel u 14:38h.

Utakmica između Partizana i Efes Pilsena se u okviru drugog kola Top 16 faze Evrolige igra u sredu u "Beogradskoj areni" a početak je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Efesu zakasnio “bus“

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2011

Košarkaši Efes Pilsena doputovali su u Beograd u 13 časova i 39 minuta, ali ih je po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" dočekalo neprijatno iznenađenje.

Nastavak na Sportske.net...

Rakočević: Zvižduci me motivišu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2011, 06:48

Umesto u 13,50 sati, avion iz Istanbula koji je prevozio ekipu Efes Pilsena, sleteo je na aerodrom „Nikola Tesla“ 15 minuta ranije. Izgleda da ni Turci ne mogu da dočekaju da istrče pred 20.000 ljudi i budu akteri spektakla koji se retko gde može videti osim u Beogradu.. Posle kratkog čekanja...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.