Izvor: RTS, 23.Okt.2021, 11:14

Košarkaš CSKA Vil Klajburn MVP petog kola Evrolige

Amerikanac Vil Klajburn najkorisniji je igrač petog kola Evrolige, saopšteno je na sajtu elitnog košarkaškog takmičenja.
Krilni košarkaš blistao je u dresu CSKA u pobedi protiv Olimpijakosa sa 88:82.

On je za 32 minuta upisao 29 poena (šut iz igre 9/16) i dodao četiri asistencije i tri skoka, za indeks korisnosti 32.
Uprkos problemima sa težim povredama dvojice ključnih igrača Nikole Milutinova i Tornikea Šengelije, CSKA je upisao četvrtu uzastopnu pobedu i nalazi se na deobi trećeg mesta u Evroligi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vil Klajburn MVP petog kola Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2021

Amerikanac Vil Klajburn najkorisniji je igrač petog kola Evrolige, saopšteno je na sajtu elitnog košarkaškog takmičenja...Krilni košarkaš blistao je u dresu CSKA u pobedi protiv Olimpijakosa 88:82...On je za 32 minuta upisao 29 poena (šut iz igre 9/16) i dodao četiri asistencije i tri skoka,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.