Kolarov iznerviran, kritikovao saigrača!

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov iznerviran, kritikovao saigrača!

Aleksandar Kolarov je bio prilično iznerviran jer je naš tim morao da se brani u poslednjim minutima.

Reprezentacija Crne Gore se pokazala kao dobar rival, imali su šanse i da odigraju danas nerešeno, ali je Srbija osvojila tri boda.

Aleksandar Mitrović je bio strelac drugog gola, ali je nakon toga promašio penal, što je iznerviralo Aleksandra Kolarova.

Naš kapiten je prokomentarisao nakon meča da je Srbija morala ranije da reši meč, a da je za to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kriv Mitrović.

"Dolazimo do toga da od čiste dominacije i vođstva 2:0 moramo da se branimo. Imali smo penal koji je Mitrović promašio.







Njemu je najteže zbog toga, ali ne treba to da radi na 2:0. Kasnije smo se povlačili nazad bez razloga, to nije naš kvalitet, to mi ne treba da igramo. Na kraju, ipak, mislim da smo zasluženo pobedili i zasluženo držimo prvo mesto", rekao je Aleksandar Kolarov u izjavi za "Sport klub" nakon utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITEN KOLAROV O PROMAŠENOM PENALU: Mitre, ne sme se tako na 2:0

Izvor: Kurir, 17.Nov.2018

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da je njegova ekipa današnji meč protiv Crne Gore trebalo da reši još u prvom poluvremenu i istakao da je Aleksandar Mitrović svestan da je loše izveo penal i da to ne sme da radi pri rezultatu 2:0.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.