Kolaković saopštio spisak za odbojkaša za EP

Izvor: Politika, 17.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković saopštio spisak za odbojkaša za EP

BEOGRAD – Prvi trener odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković saopštio je danas spisak od 15 igrača koji će se pripremati za Evropsko prvenstvo u Rusiji. Kolaković je u tim pozvao tehničare Nikolu Grbića i Vlada Petkovića, libera Marka Samardžić, korektore Ivana Miljkovića, Tomislava Dokića i Sašu Starovića. Na spisku su i blokeri Andrija Gerić, Novica Bjelica, Dragan Stanković i Marko Podraščanin, kao i primači Slobodan Boškan, Bojan Janić, Nikola Kovačević, Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Nikić i Nemanja Petrić.

Evropsko prvenstvo u Rusiji igraće se od 6. do 16. septembra, a pripreme srpske reprezentacija počeće u četvrtak, 19. jula. "Plavi" će se u Beogradu spremati do ponedeljka, kada će otputovati na Kopanik na kome će se zadržati do 4. avgusta.

Srpski odbojkaši će u Beogradu trenirati i od 6. do 13. avgusta, a 24. će otputovati u Poljsku na "Vagnerov memorijal turnir". Reprezentacija Srbije će po povratku iz Poljske ponovo od 26. do 31. avgusta trenrati u Beogradu, a zatim u Italiji odigrati dve prijateljske utakmice sa domaćom selekcijom. Polazak u Rusiju planiran je za 4. septembar.

[objavljeno: 17.07.2007.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.