Kokoškov odredio sastav stručnog štaba košarkaške reprezentacije

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jan.2020, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov odredio sastav stručnog štaba košarkaške reprezentacije

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Kokoškov odredio je sastav stručnog štaba za predstojeće kvalifikacije, a pomoćnici će mu biti Dejan Milojević i Vladimir Jovanović.

Kako je danas saopštio Košarkaški savez, osim Milojevića i Jovanovića, pomoćni trener biće i Jovica Antonić, dok je Bogdan Karaičić skaut. Kondicioni trener je profesor doktor Vladimir Koprivica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Direktor reprezentacije Srbije je Nenad Krstić, tim menadžer Nebojša Ilić, a o zdravlju reprezentativaca brinuće se lekari Dragan Radovanović i Milan Mirković i fizioterapeuti Dušan Sajić i Velibor Kosanović.

Za opremu reprezentacije zadužen je ekonom Jovica Aničić.

Košarkaši Srbije 20. februara u Finskoj počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje se naredne godine održava u Nemačkoj, Gruziji, Češkoj i Italiji.

Srbija će 23. februara igrati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" protiv reprezentacija Gruzije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.