Kokoškov: Nisam sanjao NBA, već da budem selektor Srbije

Izvor: RTS, 22.Nov.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokoškov: Nisam sanjao NBA, već da budem selektor Srbije

Igor Kokoškov, novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije, izjavio je za da su mu se ostvarili snovi novim angažmanom. Kokoškov je za televiziju Sakramento kingsa prokomentarisao imenovanje za selektora "orlova".
Uz osvrt na dosadašnju bogatu karijeru i rad u NBA ligi od 19 godina, Kokoškov je spomenuo i da je radio kao selektor nekoliko nacionalnih selekcija, ali je najnoviji angažman predstavio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao vrhunac karijere i ostvarenje profesionalnih snova. 

"Čast je predstavljati svoju državu. Da predstavljate školu košarke odakle dolazite. Otišao sam iz Srbije pre 20 godina, jednu godinu sa proveo na koledžu i 19 u NBA ligi. U poslednjih 20 godina nikada nisam sebe distancirao od evropske košarke. Trenirao sam različite nacionalne timove unazad deset godina", rekao je Kokoškov i dodao:
"Sada sam trener sopstvene države, tako da je malo drugačije."
Srpski trener ističe da nikada nije sanjao o NBA.
"Kada sam krenuo sa trenerskim poslom,a nikada nisam sanjao da ću biti u NBA, već sam sanjao da ću biti selektor nacionalnog tima, zaključio je novi predvodnik "orlova".
Košarkaški savez Srbije je u sredu imenovao Igora Kokoškova za novog selektora muške seniorske reprezentacije Srbije. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle ove izjave, Kokoškova ćete još više voleti! Kingsi sve snimili! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019

Prelep uvod u ono što sledi naredne godine...Posle više od dva meseca iščekivanja, reprezentacija Srbije dobila je novog selektora, Igora Kokoškova...Postavljalo se pitanje da li će on moći da uklopi svoje obaveze u Sakramento Kingsima, sa radom u našem nacionalnom timu, ali kada čujete šta...

Nastavak na Sportske.net...

Kokoškov: Nisam sanjao NBA, nego da budem selektor Srbije

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2019

Igor Kokoškov, novi selektor košarkaške reprezentacije Srbije, izjavio je da su mu se novim angažmanom ostvarili snovi..."Čast je da predstavljate svoju zemlju, školu košarke iz koje dolazite. Kada sam krenuo sa trenerskim poslom, nikada nisam sanjao da ću biti u NBA, nego da budem selektor reprezentacije",...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.