Ko je novi Vesa Petrović u Partizanu? (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je ''novi Vesa Petrović'' u Partizanu? (video)

I da li je samo jedan, ili ih ima više?

Dešavanja na sinoćnjoj utakmici između Partizana i PAOK-a dugo će se prepričavati, kao primer borbe ''do poslednjeg daha'', bukvalno do poslednjih atoma snage kada su u pitanju košarkaši Partizana.

Veoma oslabljen tim beogradskih crno-belih na kraju je poražen sa 82:78 i tako eliminisan iz daljeg takmičenja u FIBA >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ligi šampiona, ali košarkaši Partizana, predvođeni kapitenom Novicom Veličkovićem mogu da budu ponosni na ono što su sinoć prikazali, bez obzira na konačan epilog.

Posle meča, košarkaš Partizana Frenk Robinson se na Tviteru pohvalio lepim komplimentom koji je dobio od jednog navijača crno-belih. On ga je uporedio sa Veselinom Petrovićem, nekadašnjim igračem Partizana koji se svojevremeno posebno isticao borbenošću za svaku loptu na terenu, bez obzira na rezultat na semaforu.

Navijači Partizana najradije pamte ono Vesino bacanje u golmanskom stilu, u derbiju protiv Zvezde, a Robinson je s tim u vezi uputio i jednu bitnu poruku:

''Ne možete se pretvarati da imate strast i veliko srce'', poručio je Robinson, koji je sinoć u nekim momentima zaista podsetio na Vesu Petrovića iz igračkih dana. I ne samo on, nego i većina njegovih saigrača.

--

Veceras smo dobili novog Vesu Petrovica @IamFR5

https://t.co/X39uni8DN2

— Ignore Me (@IgnoreMe90) February 22, 2017 --

You can't pretend to have passion and heart bro. Respect!!! I love his games https://t.co/vyM8vZZNBF

— frank robinson (@IamFR5) February 22, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.