Klop može pobediti svakog osim Solskjera!

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop može pobediti svakog osim Solskjera!

Nemac bez trijumfa nad Norvežaninom.

Veliki derbi na "Old Trafordu" je završen nerešenim rezultatom, Rašford i Lalana su pogađali za svoje timove, nema sumnje da se ovom ishodu najviše reaguje Gvardiola koji polako smanjuje zaostatak u odnosu na Liverpul. Inače ovo je drugi susret Klopa i Norvežanina, prošli se takođe završio sa podelom bodova.

Solskjer je jedini "preživeli" koji se suočio sa Klopom više od jednog puta a da nije osetio gorčinu poraza. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Bivši trener Moldea je uspeo da zadrži svoj posao, mnogi engleski mediji su spekulisali da bi u slučaju poraza Ole morao da traži novi, ali Klop nije uspeo da još jednog trenera Junajteda ostavi bez angažmana. Poslednji je bio Murinjo kada je Liverpul slavio sa 3:1, Portugalac je dva dana posle toga dobio otkaz.

Ta utakmica je ujedno i zadnja pobeda Klopovih pulena nad velikim rivalom.

2 - Ole Gunnar Solskjær is the only manager Jürgen Klopp has faced more than once in the Premier League and failed to beat (P2 W0 D2). Wheelie. pic.twitter.com/oixY0pbHkG

— OptaJoe (@OptaJoe) 20. октобар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.