Klop: Nisam izgubio volju, moramo vredno da radimo

Izvor: Sportal.rs, 11.Okt.2014, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Nisam izgubio volju, moramo vredno da radimo

Trener Borusije Dortmund Jirgen Klop (47) izjavio je da nije izgubio volju za radom sa svojim igračima, iako je od početka sezone Bundeslige zabeležio četiri poraza. Pored toga, na listi povređenih su Marko Rojs, Ilkaj Gindogan, Nuri Sahin, Jakub Blaščikovski i Henrik Mhitarjan.

- Da sam izgubio veru u ovaj tim, a nisam, onda bi bilo veoma teško izboriti se sa trenutnom situacijom. Nisam izgubio volju da vodim ovu ekipu. To je faza u radu svakog trenera. Moramo vredno da radimo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Izaći ćemo iz ove situacije, svi smo složni u tome - kazao je Nemac za zvanični klupski sajt i dodao:

- Možemo samo da idemo napred. Možda ćemo na kraju sve ovo pretvoriti u jednu pozitivnu priču. Moguće je da ćemo za 10 godina reći: "Sećate li se šta se događalo 2014. godine? Imali smo osam ljudi na treningu uz još tri mlađa igrača, a onda? Šta se dogodilo u maju 2015. godine?"

"Milioneri" trenutno zauzimaju 13. poziciju sa sedam poena iz isto toliko mečeva.

(Tekst: Nemanja Banović, Foto: Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.