Klop: Iz problema ćemo izaći još jači

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Okt.2014, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop: Iz problema ćemo izaći još jači

DORTMUND - Trener fudbalera Borusije Dortmund Jirgen Klop odbacio je danas optužbe da se promijenio i "izgubio oštricu i borbenost", iako je njegova ekipa zabilježila veoma loše rezultate na startu Bundeslige.

Borusija je izgubila 4 meča u prvih 7 kola i trenutno zauzima 13. mjesto na tabeli, sa 10 bodova manje od vodećeg Bajerna.

"Nisam izgubio 'žar' i vjeru. A i da je tako, postojalo bi jednostavno rješenje. Ovo je faza u koju dođe svaki trener, a rješava se napornim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << radom. Imamo jedinstvo u ekipi i izaći ćemo još jači", rekao je Klop za "Bild".

On je u dosadašnjem toku sezone imao i dosta problema sa povredama igrača, pošto ne može da računa na Ilkaja Gundogana, Marka Rojsa, Nurija Sahina, Jakuba Blaščikovskog i Henrika Miktarijana.

"Odavde možemo samo naprijed. Naravno, čeka nas težak posao, ali ako budemo uspješni niko se za 10 godina neće sjećati sadašnjih problema", dodao je Klop.

Ovaj trener je sa "milionerima" iz Dortmunda osvojio dvije šampionske titule u Bundesligi, 2011. i 2012.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.