Kecbaja želi na klupu Njukasla

Izvor: Blic, 05.Jan.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecbaja želi na klupu Njukasla

Bivši fudbaler Njukasla Temuri Kecbaja rekao je da bi želeo da postane trener tog kluba.

Kecbaja, koji je igrao na Sent Džejms parku od 1996. do 2000. godine, ocenio je da je Njukasl kvalitetan tim i da može da se bori za trofeje.

Njukasl je bez trenera, pošto je dosadašnji trener Alan Pardju u petak preuzeo Kristal Palas. Britanski mediji preneli su da su najozbiljniji kandidati za klupu crno-belih Stiv Meklaren i privremeni trener Džon Karver.

"Njukasl >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je veliki, veliki klub sa fantastičnim navijačima koji uvek žele bolje. Taj klub je u mom srcu i četiri godine provedene u Njukaslu su najbolje iskustvo u mojoj karijeri. Voleo bih da se vratim, mislim da klub može da bude blizu vrha u Premijer ligi i da se bori za trofeje i Evropu", rekao je Kecbaja, preneli su britanski

mediji.

Kecbaja je predvodio kiparski Anortozis u Ligi šampiona, a bio je trener Olimpijakosa (2009) i selektor Gruzije, od 2009. do 2014. godine. On je u novembru prošle godine napustio mesto selektora jer se nije slagao sa čelnicima Saveza i izrazio želju da radi u nekom klubu.

Bivši gruzijski reprezentativac ocenio je da je njegova biografija dovoljno dobra da dobije posao u Njujkaslu i naglasio da mu ne bi predstavljalo problem minimalno učešće u pitanjima transfera.

"Njukasl zaslužuje dobre rezultate. Ko god da dobije taj posao, dobiće odličnu priliku. Mislim da će mnogi treneri želeti taj posao", dodao je Kecbaja.

Posle 20 utakmica u Premijer ligi Njukasl zauzima 10. mesto na tabeli sa 27 bodova, 19 manje od prvoplasiranih Čelsija i Mančester sitija.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Njukasl traži trenera - Da li je Kecbaja rešenje?

Izvor: Sportske.net, 05.Jan.2015

Bivši fudbaler Njukasla Temuri Kecbaja rekao je danas da bi želeo da postane trener tog kluba.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.