Kasarna Aerodrom u Somboru imaće uskoro vodu za piće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 17:26

Kasarna Aerodrom u Somboru imaće uskoro vodu za piće

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas u kasarni "Aerodrom" u Somboru infrastrukturne radove na izgradnji vodovodne mreže koja od 2003. godine nije mogla da se koristi za piće.

“Ministarstvo odbrane je uložilo velike napore da poboljša kvalitet života svih pripadnika u svim kasarnama, i nastavlja da radi na tome. U Somboru se, nakon 50 godina, radi na obnovi vodovoda, koji je još od 2003. godine imao neispravnu vodu za piće”, rekao je ministar Vulin.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />Nakon obilaska radova Vojnograđevinske ustanove "Beograd" Uprave za infrastrukturu, a čija je vrednost 160 miliona dinara ministar je rekao da u Srbiji ne sme da postoji ni jedna kasarna i ni jedan vojni objekat koji nema vodu za piće, grejanje, gromobran, nadstrešnicu za vozila, kao i objekat koji nije razminiran.

“U Vojsci Srbije postoji oko 80 objekata koji su, nakon NATO agresije, zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima i to je nešto što moramo staviti kao prioritet”, istakao je ministar Vulin.

U razgovoru o značaju radova u kasarni “Aerodrom”, komandant Prvog centra za obuku potpukovnik Radovan Miladinović naveo je da je početak radova na izgradnji vodovoda veliki korak u stvaranju optimalnih uslova za život i rad, kako profesionalnih pripadnika, tako i vojnika na služenju vojnog roka i drugih kategorija koji se u Centru obučavaju.

On je, takođe, najavio da se planira rekonstrukcija i drugih objekata u toj kasarni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kako izgleda obuka u gađanju iz pešadijskog naoružanja

Izvor: RTS, 25.Maj.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas vojnike na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije "Mart 2020", u kasarni "Aerodrom" u Somboru, gde je prisustvovao delu obuke u gađanju iz pešadijskog naoružanja. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.