Kasano bliži povratku na teren

Izvor: NaDlanu.com, 02.Apr.2012, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano bliži povratku na teren

MILANO, 2. aprila 2012. (Beta-AP) - Fudbaler italijanskog Milana Antonio Kasano napravio je prvi korak ka povratku na teren, pošto je desetočlana lekarska komisija ocenila njegovo stanje kao "povoljno", posle male intervencije na srcu koju je imao prošle godine.

MILANO, 2. aprila 2012. (Beta-AP) - Fudbaler italijanskog Milana Antonio Kasano napravio je prvi korak ka povratku na teren, pošto je desetočlana lekarska komisija ocenila njegovo stanje kao "povoljno", posle male intervencije >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << na srcu koju je imao prošle godine.Kasano još čeka definitivnu odluku koju treba da donese milanski medicinski institut.Ovaj fudbaler prebačen je u bolnicu 29. oktobra sa simptomima moždanog udara kada je sleteo avion posle utakmice sa Romom, koju je Milan dobio sa 3:2. Posle šest dana je operisan.On je nastavio da trenira u januaru, ali mu vreme ističe za povratak u formu da bi sa reprezentacijom igrao na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kasano korak od povratka na teren

Izvor: B92, 02.Apr.2012

Komisija Udruženja spotskih lekara Italije dala je dozvolu za povratak na teren Antoniju Kasanu, nakon manje operacije na srcu krajem prethodne godine...Desetočlana komisija saopštila je da je zdravstveno stanje fudbalera Milana "povoljno", a konačnu dozvolu igrač bi trebalo da dobije od lekarskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.