Kasano korak od povratka na teren

Izvor: B92, 02.Apr.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasano korak od povratka na teren

Komisija Udruženja spotskih lekara Italije dala je dozvolu za povratak na teren Antoniju Kasanu, nakon manje operacije na srcu krajem prethodne godine.

Desetočlana komisija saopštila je da je zdravstveno stanje fudbalera Milana "povoljno", a konačnu dozvolu igrač bi trebalo da dobije od lekarskog tima kluba.

Kasanu je pozlilo u oktobru tokom leta prilikom povratka iz Rima, posle pobede nad Romom (3:2). On je završio u bolnici sa simptomima moždanog udara, a utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da ima manji problem na srcu.

Reprezentativac Italije je sa lakšim individualnim treninzima počeo u januaru, a prošle nedelje se priključio saigračima iz AC Milana.

Njegov cilj, kako je više puta istakao, biće pokušaj da izbori mesto u timu reprezentacije Italije za prvenstvo Evrope u Poljskoj i Ukrajini.

Kasano je u prvom delu sezone za rosonere odigrao 12 utakmica i postigao tri gola.

Na 28 mečeva u dresu "Azura” postigao je devet golova, od kojih šest u kvalifikacijama za EP u Poljskoj i Ukrajini.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.