Karvahal: Realova parola glasi nikad ne odustaj

Izvor: B92, 10.Avg.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karvahal: Realova parola glasi "nikad ne odustaj"

Fudbaler Reala Dani Karvahal, strelac pobedničkog gola u produžecima protiv Sevilje (3:2) u Superkupu Evrope, rekao je da senjegov tim nikada ne predaje.

Real je posle velikog preokreta slavio u Trondhajmu, prvo je Serhio Ramos u poslednjim minutima regularnog toka obezbedio produžetke, da bi Karvahal u 119. postigao pogodak za pobedu.

"Glavna parola u Realu je 'nikad ne odustaj'. Golovi posle isteka 90. minuta i u finišu napravili su nas šampionima. Ukrao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << loptu, video slobodan prostor i pogodio... Ipak, najvažnije je da smo osvojili trofej", rekao je Karvahal za televiziju Antena.

Odlični desni bek ističe da prvak Evrope ima veoma jak i dug sastav, što potvrđuje činjenica da je protiv Sevilje bio bez petorice prvotimaca, uključujući Kristijana Ronalda i Gareta Bejla.

"Naši igrači iz omladinske škole imaju veliku želju i entuzijazam. Svi oni jednog dana žele da igraju za prvi tim Reala, a protiv Sevilje su mnogi pokazali da imaju kvalitet", rekao je Karvahal, igrač koji je ponikao u Realovoj školi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZATO SU NAJVEĆI: Karvahal otkrio Realovu parolu

Izvor: HotSport.rs, 10.Avg.2016

Strelac pobedonosnog gola u Superkupu otkrio je koja je Realova “tajna”.. . – Glavna parola je “Nikad ne odustaj”. Šampioni smo jer igramo do kraja, dajemo golove i posle 90. minuta. . Potom je prokomentarisoa svoj gol:. – Ukrao sam loptu, video sam da je slobodan prostor ispred, šutirao,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.