Karvahal: Real nikad ne odustaje

Izvor: RTS, 10.Avg.2016, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karvahal: Real nikad ne odustaje

Fudbaler madridskog Reala Dani Karvahal, strelac pobedničkog gola u produžecima protiv Sevilje (3:2) u Superkupu Evrope, rekao je da njegov tim nikada ne predaje i da je verovao u trijumf. Real je posle velikog preokreta slavio u Trondhajmu.

Aktuelni šampion Evrope poveo je u 21. minutu golom Marka Asensija, a izjednačio je Franko Vaskes u 41. minutu.
Potom je vođstvo Sevilji doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jevgen Konopljanka u 72. minutu iz jedanaesterca, a Real je izborio produžetak golom Serhija Ramosa u trećem minutu sudijske nadoknade vremena, da bi Karvahal u 118. postigao pogodak za pobedu.
"Glavna parola u Realu je 'nikad ne odustaj'. Golovi posle isteka 90. minuta i u finišu napravili su nas šampionima. Ukrao sam loptu, video slobodan prostor i pogodio... Ipak, najvažnije je da smo osvojili trofej", rekao je Karvahal za televiziju Antena.
Odlični desni bek ističe da prvak Evrope ima veoma jak i dug sastav, što potvrđuje činjenica da je protiv Sevilje bio bez petorice prvotimaca, uključujući Kristijana Ronalda i Gereta Bejla.
"Naši igrači iz omladinske škole imaju veliku želju i entuzijazam. Svi oni jednog dana žele da igraju za prvi tim Reala, a protiv Sevilje su mnogi pokazali da imaju kvalitet", rekao je Karvahal, igrač koji je ponikao u Realovoj školi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ko je Marko Asensio, novi bombarder Reala

Izvor: Mondo, 10.Avg.2016

Nekoliko detalja o vezisti koji je u Superkupu Evrope skrenuo pažnju na sebe...Foto: Guliver/Getty images/Michael Steele.."Ko je ovaj klinac?", pitali su se mnogi kada su videli golčinu Marka Asensija, kojom je Real u Trondhajmu poveo protiv Sevilje...Španski talenat, koji je prošlu sezonu proveo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.