Karantin kompletiran, košarkaši Lejkersa bez simptoma

Izvor: B92, 01.Apr.2020, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karantin "kompletiran", košarkaši Lejkersa bez simptoma

Los Anđeles Lejkersi saopštili su da su njhivoi košarkaši kompletirali četrnaestodnevni karantin povodom virusa Covid-19.

Tim je prethodno saopštio da su dva igrača testirana pozitivno na koronavirus, a sada javljaju da su svi zdravi i oslobođeni simptoma.

Zbog pomenute dvojice igrača, svi su bili u karantinu 14 dana i kako je taj period prošao, i kako se niko nije zarazio, opasnost je, barem za kratko, prošla.

Ipak, kako SAD prednjači sa brojem zaraženih virusom Covid-19, nema sumnje da će košarkaši ostati u karantinu dok se situacija ne smiri.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izolacija gotova za Lejkerse!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020

Svi su negativni...Verovali ili ne, prošlo je 14 dana otkako su igrači Los Anđeles Lejkersa morali u izolaciju...Desilo se to nakon što su dva igrača ovog kluba bila pozitivna na koronavirus....."Svi igrači Lejkersa su trenutno bez simptoma virusa COVID-19. Igraći će nastaviti da slede preporuke...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.