Kao bajka, stigla ponuda, Ibra ne može da odbije prijatelja!

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao bajka, stigla ponuda, Ibra ne može da odbije prijatelja!

Izgleda da je Zlatan Ibrahimović na pragu povratka u Seriju! Rajola je prihvatio, ovo će biti najbolja fudbalska priča!

Na stolu je osam miliona evra, i Džo Saputo je rekao da će platiti Zlatanu Ibrahimoviću toliko za 18 meseci. Kanađanin, poreklom iz Italije, vlasnik Bolonje nema sumnje, osim njega, novac će obezbediti sponzori.

Rajola je preuzeo na sebe da ubedi Ibrahimovića, Galaksi ne odustaje, međutim prevaga će biti Siniša Mihajlović.

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener se bori sa opakom bolešću, Bolonja je u sredini tabele, mnogo bolje rezultate postiže kada je Miha na klupi. On je trenutno u bolnici, na trećem krugu hemoterapije, njegov tim danas dočekuje Inter. Težak raspored, dovođenje Ibrahimovića bi olakšalo put do opstanka i otvorilo sledeće godine šansu za napad na evro kupove što je cilj gazde kluba.

Ibrahimović je rekao da ne može da odbije Mihajlovića koji mu je bio rival, ali i pomoćni trener u Interu.

"Miha me je zvao, rekao da dođem, svi će trčati, moje je da dajem golove", rekao je Ibrahimović.

"Korijere delo Sport" piše da je sada novac tu, značajno veći od onoga što je nudio Napoli i ne mnogo manji od onoga što Ibrahimović zarađuje u Americi.

Da li smo na pragu senzacionalnog transfera?

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stiže li Ibrahimović u Bolonju kod Mihajlovića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2019

Italijanska Bolonja, čiji je trener Siniša Mihajlović, ponudila je švedskom golgeteru Zlatanu Ibrahimoviću jednoipogodišnji ugovor vredan osam miliona evra, tvrdi Korijere delo Sport...Prvi čovek Bolonje Džo Saputo dao je zeleno svetlo za pojačanu ponudu za 38-godišnjeg fudbalera, kome u decembru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.