Stiže li Ibrahimović u Bolonju kod Mihajlovića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže li Ibrahimović u Bolonju kod Mihajlovića?

Italijanska Bolonja, čiji je trener Siniša Mihajlović, ponudila je švedskom golgeteru Zlatanu Ibrahimoviću jednoipogodišnji ugovor vredan osam miliona evra, tvrdi Korijere delo Sport.

Prvi čovek Bolonje Džo Saputo dao je zeleno svetlo za pojačanu ponudu za 38-godišnjeg fudbalera, kome u decembru ističe saradnja sa Los Anđeles Galaksijem i sigurno odlazi iz SAD.

Ibrahimović je baš nedavno izjavio da bi voleo da se vrati u Italiju i kao opciju naveo baš Bolonju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << najviše zbog Mihajlovića sa kojim je zajedno bio u Interu i vezuje ih čvrsto prijateljstvo.

Zlatan je ostavio dubok trag na Apeninima sa 122 gola u dresovima Juventusa, Intera i Milana, a sada ga pored Bolonje želi i Napoli.

Bolonja Mihajlovića, koji se leči od leukemije, ima velike ambicije i sa Ibrahimovićem bi mogla da napadne mesto za izlazak u Evropu, što je Srbin postavio kao cilj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović stiže kod Mihajlovića u Bolonju?

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Nov.2019

Italijanska Bolonja, čiji je trener Siniša Mihajlović, ponudila je švedskom golgeteru Zlatanu Ibrahimoviću jednoipogodišnji ugovor vrijedan osam miliona evra, tvrdi Korijere delo Sport.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.