Kakvu glupost je napravio golman Eibara (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvu glupost je napravio golman Eibara (video)

Deportivo Alaves je ugostio Eibar u 34. kolu Primere, a domaćin nakon pola časa igre ima i igrača više.

Katai se ovoga puta našao na klupi za rezerve igrače u ekipi iz Vitorije, mogao bi da dobije šansu u drugih 45 minuta, kako domaća ekipa nije uspela da dođe do gola u prvom delu.

U poslednjih 15ak minuta imali su i igrača više, kako je crveni karton dobio golman Eibara Rijesgo.

Nastao je nesporazum između njega i jednog od defanzivaca, obojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su krenuli na loptu, Rijesgo je izašao iz svog šesnaesterca verovatno u nameri da otklpni opasnost, jedan od defanzivaca to nije primetio, poslao mu je loptu glavom, ali mu je golman Eibara bio suviše blizu, te ga je lopta pogodila u ruku.

Glavni arbitar je uvideo da je Rijesgo igrao rukom van svog šesnaesterca, te ga je počastio direktnim crvenim kartonom.

Čitavu situaciju pogledajte u nastavku.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ni Katai ne pomaže - Alaves nije iskoristio brojčanu prednost protiv Eibara

Izvor: Sportske.net, 27.Apr.2017

Fudbaler Deportivo Alavesa remizirali su na svom stadionu sa Eibarom, u okviru 34. kola španske Primere...Utakmica u Vitoriji okončana je najnepopularnijim rezultatom 0:0, uprkos tome što je domaća ekipa 3/4 susreta imala brojčanu prednost...Igrao se 26. minut, kada je golman Eibara Rijesgo zaradio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.