Kakva gluma: Marselo, čeka te Holivud!

Izvor: Sportal.rs, 24.Sep.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva gluma: Marselo, čeka te Holivud!

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom stadionu Elče sa 5:1 u prvoj utakmici petog kola španske Primere. Meč su obeležila čak tri jedanaesterca i četiri gola Kristijana Ronalda. Međutim, mrlju na ubedljiv trijumf Madriđana bacio je levi bek Marselo.

Gosti su poveli golom Edua Albakara iz jedanaesterca posle 15 minuta igre da bi šest minuta kasnije izjednačio Geret Bejl. Zatim je Brazilac rešio da uzme stvar u svoje ruke. U 28. minutu Marselo se bacio na travu na vivici >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kaznenog prostora, iako Pedro Moskera nije startovao na njega.

Arbitar Klos Gomez naseo je na simuliranje defanzivca Reala i dosudio najstrožu kaznu, koju je realizovao Kristijano Ronaldo i doneo preokret od 2:1. Španska Marka, kao i brojni svetski mediji, ocenjuje da je delilac pravde načinio veliki propust, kao i da je Marselo similiranjem dosta rizikovao, pošto je već imao žuti karton zarađen u 16. minutu.

Da li je bio penal ili nije prosudite sami, a snimak situacije možete pogledati OVDE.

(Foto: Beta/AP/Daniel Ochoa de Olza)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

GLUMCI ZA OSKARA: Pogledajte kako Ronaldo i Marselo simuliraju penale

Izvor: Kurir, 24.Sep.2014

I pored ubedljive igre i pobede fudbaleri madridskog Reala su često simulirali na terenu i tražili prekršaje..MADRID - Fudbaleri Reala pobedili su Elče 5:1 u meču petog kola Primere, a meč je obeležio igrač madridskog kluba Kristijano Ronaldo sa četiri postignuta gola...Međutim, i pored ubedljive...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.