Kako je to Ana Ivanović uticala da Luj Van Gal dobije otkaz?

Izvor: Telegraf.rs, 23.Maj.2016, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je to Ana Ivanović uticala da Luj Van Gal dobije otkaz?

Engleski mediji, konkretno tabloid San, pišu da je srpska teniserka Ana Ivanović delimično zaslužna za otkaz menadžera Mančester Junajteda Luja Van Gala.

Kako navodi ovaj list, u svlačionici Junajteda  je stvorena loša atmosfera, jer je holandski stručnjak tolerisao Bastijanu Švajnštajgeru neprofesionalno ponašanje i česta odsustva zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << viđanja sa verenicom.

Kao što je Telegraf više puta pisao Švajnštajger je imao velike povlastice i svi su se čudili kako usred sezone stiže da ide na turnire Ane Ivanović.

Foto: Tanjug/AP

Često je dolazio na utakmice na sam dan i to privatnim avionom.

Foto: Profimedia/Press Association

U centru za treninge "Karington" nisu ga često viđali od marta, otkada je povređen. S druge strane, bio je skoro redovan gost na Aninim turnirima, koje je igrala širom planete.

Foto: AP/Tanjug

Sve to je, navodno, izazivalo bes kod saigrača, samim tim nije bilo hemije u ekipi, i što je najbitnije, izostali su uspesi.

Foto: Profimedia/Press Association

Van Gal, otpušteni trener Junajteda, dobio je 6,5 miliona evra obeštećenje, za prevremeni raskid ugovora.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.