Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 10:09

Kako će izgledati Bajern sa Saneom...

Flik minimalno menja za iduću sezonu...

Najveće pojačanje Bajerna za iduću sezonu i toliko dugo iščekivani Leroj Sane (24) stigao je sinoć u Minhen. On će tokom današnjeg dana obaviti lekarske završne preglede, posle čega će njegov transfer u redove minhenskog velikana biti ozvaničen.

Podsetimo, Bavarci su dobili svoju TOP metu za manje od 50.000.000 evra, s tim što će visina obeštećenja moći da naraste do maksimalnih 60.000.000, uz dobru individualnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << statistiku nemačkog reprezentativca, odnosno trofeje Bajerna.

A dok se čeka zvanična promocija, Nemci naveliko "ulaze u glavu" Hansija Flika i sastavljaju Bajernovi A i B opciju za narednu sezonu. Sve pod pretpostavkom da će Tijago Alkanatara ipak napustiti klub, odnosno da će sa Davidom Alabom biti pronađen zajednički jezik i da će on produžiti ugovor.

Pod tim preduslovima Flik nema nameru da mnogo toga menja u odnosu na ovu sezonu, pa bi prvi tim trebalo da izgleda ovako:

Iz priloženog se da videti kako za mesto u timu najviše treba da brine Kingsli Koman, jer Sane upada upravo na njegovo mesto. Ove sezone u srcu veznog reda najčešći par bili su Tijago i Kimih. Naredne sezone Leon Gorecka trebalo bi da zauzme mesto španskog asa. I to su, manje-više, dve jedine promene. Niklas Zule propustio je veći deo protekle sezone zbog povrede, tako da se on samo vraća na svoju poziciju i istiskuje Džeroma Boatenga iz startnih 11.

Po ovoj Bildovoj projekciji David Alaba (ukoliko ostane) neće menjati poziciju, biće i dalje štoper.

Drugi tim Bajerna možda nema zvučna imena poput Realovog, Barsinog, Sitijevog, ali ozbiljan kvalitet svakako je tu. Dovoljno je videti Lukasa Ernandeza, čoveka od 80.000.000 evra... Mladi Tangi Kuasi uskakaće po potrebi zajedno sa Boatengom u zadnju liniju. Alternative za Kimiha i Gorecku su Toliso i Havi Martinez, dok će Koman morati da koristi svaku šansu koja mu se bude ukazivala sa klupe. Tako bar predviđa Bild...

Leroj Sane, tvrdi isti izvor, poneće Kutinjovu "desetku" i gotovo da će biti u rangu sa Robertom Lvenadobskim, Manuelom Nojerom i Tomasom Milerom kada je plata u pitanju.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.