Šok - Alegri pregovara, u ovom klubu niko nije mogao da ga zamisli!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020, 10:25

Šok - Alegri pregovara, u ovom klubu niko nije mogao da ga zamisli!

Italijan bi mogao da iznenadi sve, pregovori teku, ovo je ozbiljan izazov...

Maksu Alegriju je istekao juče ugovor sa Juventusom, odsedeo je godinu dana, uzeo 7.5 miliona evra za poslednju godinu i sada je slobodan.

Pre dve godine odbio je Real, priča se o PSŽ, ali vlasnici žele da zadrže Tuhela. Murinjo je siguran na klupi Totenhema, a spekuliše se o klupi Njukasla, jer Italijan želi u PL.

Ipak, danas je otkrivena velika tajna.

Naime, Alegri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pregovara sa Borusijom iz Dortmunda. Kontakti su uspostavljeni, želi da se vrati u posao, spreman je i da smanji primanja jer Dortmund ima fantastičan mladi tim i veliki potencijal.

Italijan je kažu veoma zagrejan za posao, Favr će najverovatnije u narednim danima napustiti klub, a direktor Cork veruje da bi Italijan koji ume da održi mir u svlačionici i generalno ima odličan odnos sa igračima pravo rešenje kako bi ekipa nastavila da napreduje.

Pogled u istoriju, zanimljivo da Alegri ne bi bio prvi Italijan na klupi "Milionera".

Mnogi će se setiti Nevija Skale, koji je stigao u klub posle osvajanja evropske titule, uzeo Interkontinentalni kup, ali se zadržao samo jednu sezonu.

Videćemo hoće li na kraju doći do dogovora, ali za Alegrija je ovo za sada najinteresantnija ponuda mada se spekulisalo da bi u slučaju loših rezultata Juventusa, mogao da se vrati na klupu "Bjankonera".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.