Kako Nadal da pobedi Đokovića? Nikako!

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kako Nadal da pobedi Đokovića? Nikako!"

Patrik Muratoglu, trener i dečko prve teniserke sveta Serene Vilijams, rekao je da Rafael Nadal ne može pobediti Novaka Đokovića.

Muratoglu je istakao da je najbolji igrač planete veliki favorit u eventualnom duelu sa najvećim rivalom, na nekom od predstojećih turnira.

Ceo svet čeka da vidi može li Đoković da savlada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nadala na Rolan Garosu, pošto je Španac čak devet puta osvajao turnir u Parizu.

- Ne vidim ga kao pobednika turnira u Madridu ili Rimu, posebno ne nakon poslednjih mečeva. Smatram da ne može da pobedi Đokovića na predstojećim turnirima - rekao je Muratoglu.

Posle dva Mastersa na programu je jedini Gren slem na zemljanoj podlozi, Rolan Garos.

- Za Nadala će biti teško da ga pobedi, moraće da naniže nekoliko trijumfa kako bi stekao samopouzdanje. Ne vidim ga u poziciji u kojoj može pobediti Srbina - Đoković je nedodirljiv od početka godine, osvojio je sve i u veoma dobroj je formi - dodao je Muratoglu.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.