KUP SRBIJE: Lale na penale izborile polufinale

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 23:03

KUP SRBIJE: Lale na penale izborile polufinale

Vojvodina sa 5:4 posle jedanaesteraca savladala Mladost iz Lučana.

Fudbaleri novosadske Vojvodine poslednji su polufinalisti Kupa Srbije pošto su posle boljeg izvođenja jedanaesteraca savladali Mladost iz Lučana 5:4, dok je posle 90 minuta igre bilo 0:0. Osim Vojvodine, u narednu fazu su se plasirali Crvena zvezda, Partizan i Čukarički, a sutra od 15 časova će žrebom biti određeni parovi polufinala.

U prvih 45 minuta nije bilo mnogo šansi, igralo se veoma tvrdo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je Vojvodina imala inicijativu i uputila par udaraca iz daljine, lai nije bilo ozbiljnih prilika. Lale su mnogo konkretnije zaigrale u drugom poluvremenu kada su i stvorili ozbiljnije šanse, ali nije bilo promene rezultata, a Mladost je uspela da se odbrani za 90 minuta.

Prešlo se na izvođenje jedanaesteraca pre kojih je trener Vojvodine Nenad Lalatović izvršio izmenu golmana pa je umesto Emila Rockova na gol liniju stao Nikola Simić. Nije uspeo da odbrani nijedan penal, ali je zbunio Predraga Pavlovića koji je šutirao pored gola. Bio je to jedini promašaj u penal seriji, ali dovoljan da se Vojvodina plasira u polufinale.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.