Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2016, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠMAR ZA PARTIZAN: Evrogol Melega za prednost Novosađana! (VIDEO)

Fudbaleri Vojvodine vode od šestog minuta susreta protiv Partizana. Nakon samo šest minuta, Dejan Meleg je doveo Vojvodinu u prednost. Nakon što je primio loptu u šesnaestercu Partizana, Meleg je ušao u dobru priliku, potom je napravio potez više, zakomplikovao, ali se iz te situacije snašao na najbolji mogući način – prelepim lobom za prednost … Continue reading KOŠMAR ZA PARTIZAN: Evrogol Melega za prednost Novosađana! (VIDEO)
The post KOŠMAR ZA PARTIZAN: Evrogol Melega za prednost Novosađana! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN BEZ SREĆE: Božinov pogodio prečku (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2016

Crno-bele baš neće na početku ove sezone.. . Ekipa Partizana imala je priliku u 10. minutu da se vrati u rezultatski egal, ali je šut Valerija Božinova završio na prečki.. . (Youtube/WM Media). Podsećamo, Partizan gubi od 6. minuta evrogolom Dejana Melega.. KOŠMAR ZA PARTIZAN: Evrogol Melega...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.