KK Budućnost: ABA potvrdila da nema odlaganja meča

Izvor: RTS, 30.Dec.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Budućnost: ABA potvrdila da nema odlaganja meča

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da je od crnogorske policije informisan da ne postoje razlozi za odlaganje utakmice 13. kola regionalne lige protiv Crvene zvezde.
Košarkaši Zvezde nisu otputovali u Podgoricu, a klub sa Malog Kalemegdana zakazao je vanrednu konferenciju za medije u prostorijama kluba, na kojoj će govoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović od 16.30.

"KK Budućnost obaveštava javnost o prijemu službenog dopisa kojim ABA liga potvrđuje da je od Uprave policije službeno informisana da ne postoje razlozi da se večerašnja utakmica u Podgorici ne odigra, jer sigurnost igrača i stručnog štaba ni u kom slučaju nije ugrožena, kao i da će se od momenta dolaska gostiju u Crnu Goru, boravka u njoj za vreme trajanja utakmice i nakon nje osećati bezbedno", navodi se u saopštenju Budućnosti.
"Kapije SC 'Morača' će biti otvorene od 16 sati, te košarkaški klub Budućnost moli sve navijače da dođu što ranije u dvoranu kako bi se izbegle gužve na ulazima. Klub i ovom prilikom ističe da od svojih navijača očekuje domaćinski doček gostiju i fer i sportsko navijanje", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.
Meč između košarkasa Budućnosti Crvene zvezde planiran je za ponedeljak od 18 sati, ali je izvesno da neće biti odigran.
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.