KALINIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU? Oglasio se menadžer srpskog košarkaša

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 16:25

KALINIĆ SE VRAĆA U ZVEZDU? Oglasio se menadžer srpskog košarkaša

U stilu Rajole...

Srpski košarkaš Nikola Kalinić ovog popodneva u Kaunasu igra meč za treće mesto na fajnal-foru Evrolige. Njegova Barselona se u 16 časova sastaje sa Monakom, a za to vreme uveliko traju spekulacije gde bi srpski reprezentativac mogao da igra sledeće sezone.

Naime, sve je počelo kada je danas grčki ''Trendbasket'', odnosno njihov novinar Kristos Harpidis, na Tviteru objavio da Crvena zvezda navodno pokušava da u svoje redove vrati Nikolu Kalinića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jasno je koliko bi takav eventualni rasplet obradovao sve Zvezdine navijače, a da to neće ići tek tako potvrdio je menadžer Aleksandar Rašković koji se odmah ovog popodneva oglasio takođe na Tviteru.

Rašković je u stilu pokojnog fudbalskog menadžera Mina Rajole demantovao pomenutu informaciju - slikom Pinokija.

Let me quote again great Carmine "Mino" Raiola : pic.twitter.com/IjWye1GFNn

— alexander raskovic (@alexraskovic) May 21, 2023

Naravno, Kalinićev cilj je da na što bolji način završi sezonu sa Barselonom koju tek očekuje i borba za titulu u Španiji, a tek posle toga će biti jasnije gde bi srpski reprezentativac mogao da nastupa sledeće sezone. Mnogo će zavisiti i od toga da li će Barsa ostvariti pomenuti cilj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.