KAKAV TRANSFER: Zvezdaš stigao, Partizanovac OTIŠAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 14:53

KAKAV TRANSFER: Zvezdaš stigao, Partizanovac OTIŠAO!

Ovo se retko dešava.

Bivši golman Crvene zvezde Bojan Pavlović i sledeće sezone če braniti u Premijer ligi BiH, gde nastupa poslednjih pet godina.

Nekadašnji šampion BiH Borac iz Banjaluke je ostao bez "jedinice" Mladena Lučića, pa trener Vlado Jagodić želi provereno ime među stativama. Kako sada stvari stoje prioritet je Pavlović.

Pavlović je na terene BiH stigao u oktobru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2015. godine, potpisavši za Sarajevo. Na Koševu se zadržao do početka 2019. godine, kada je pozajmljen Čeliku, pa je i sezonu 2019/20 proveo u Zenici.

Njegova avantura u Sarajevo bi možda potrajala i duže da nije bilo trenutka nepažnje, kada je napravio veliku glupost pokazavši srednji prst navijačima tima sa stadiona "Asim Ferhatović Hase", tokom ubedljivog poraza od Atalante (0:8).

Kada je reč o odlascima iz Borca, sigurno je da će bivši igrač Partizana i Rada Vladimir Volkov napustiti klub iz Banjaluke. Nekadašnji levi bek crno-belih stigao je u Borac, tokom septembra prošle godine, kao prinudno rešenje posle teške povrede Aleksandra Subića.

Kako se Subić, u međuvremenu, oporavio i trener Jagodić računa ozbiljno na njegove usluge, uprava kluba nije želela sa Volkovim da produžava ugovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.