Junajted vodi, da li je Palas oštećen za penal? (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020, 22:24

Junajted vodi, da li je Palas oštećen za penal? (video)

Dosta kontroverzna situacija sa bivšim "đavolom".

Mančester Junajted vodi minimalnim rezultatom na poluvremenu protiv Kristal Palasa. Pogodio je Markus Rašford na samom isteku 45-og minuta, minut kasnije je Luka Milivojević imao odličnu šansu iz slobodnjaka, ali De Hea čuva prednost.

Pre toga smo mogli da vidimo možda i kontroverznu situaciju.

Vilfrid Zaha je bio u naletu kada ga je Lindelof nespretno srušio u svom kaznenom prostoru. Ipak na opšte čuđenje krila Palasa, sudija Skot je odmahnuo rukom i nastavio igru.

Celu situaciju pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VAR blista, centimetri za sada čuvaju Junajted (video)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2020

Još jedna odluka koja ne ide na ruku domaćina...Kristal Palas će ukoliko ne izbegne poraz večeras imati dosta toga da zameri sudijama...Prvo smo videli faul Lindelofa nad Zahom u samom šesnaestercu kada je sudija Skot odmahnuo rukom, a situacija iz drugog dela igre mora da još više nervira "orlove"...Ponovo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.