Junački preokret PSV-a

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junački preokret PSV-a

Aktuelni šampion Holandije je slavio protiv Herenvena pred svojim navijačima, iako je gubio minut pre kraja meča.

Lud meč na 'Filips Areni' odigran je danas u okviru 19. kola holandske Eredivizije.

Viđeno je pregršt preokreta i čak sedam golova!

Herenven je na krilima trostrukog strelca Gučanehada bio na pragu pobede, ali se vraća kući bez ijednog boda.

Iranac je doveo goste u vođstvo u petom minutu igre, ali do odlaska na odmor 'Filipsovci' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << golovima Propera i Pereira preokreću rezultat u svoju korist.

Nakon desetak minuta igre u nastavku Gučanehad postiže drugi gol na utakmici, a petnaest minuta pre kraja meča Pereiro maši penal i propušta priliku da vrati prenost domaćinu.

Kazna je usledila tri minuta kasnije, opet Reza Gučanehad, het-trik nadahnutog Iranca.

Međutim, minut pre kraja regularnog dela utakmice Marko Van Ginkel donosi treće izjednačenje na utakmici, a u sudijskoj nadoknadi Moreno pogađa mrežu gostiju za konačnih 4:3 i donosi pobedu ekipi Filipa Kokua.

PSV ostaje treći na tabeli i zaostaje za vodećim Fejenordom osam bodova, dok je Herenven steneicu ispod sa osam bodova manje od današnjeg rivala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.