Izvor: RTS, 17.Feb.2022, 10:40

Jokić za RTS: Igrana je akcija na mene, sjajna pobeda za nas

Nikola Jokić opisao je u razgovoru za RTS odlučujući napad u velikoj pobedi njegovog Denvera protiv Golden Stejta u Kaliforniji.
”Pokušao sam samo nekako da stignem do reketa, da pokušam da šutnem nekako. Primetio sam da je Kari pomogao u odbrani i stoga sam odigrao loptu ka Morisu. On je pogodio i ovo je sjajna pobeda za nas”, istakao je Jokić.    

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

JOKIĆ OTKRIO ŠTA JE BILO PRE MEČ SA RATNICIMA: Miloje je pokušao da me NAPIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022

Susret prijatelja...Nikola Jokić je protiv Golden Stejta odigrao još jednu MVP utakmicu. Ipak, pre meča sa Ratnicima imao je priliku da se vidi sa velikim prijateljem i nekadašnjim trenerom iz Mege Dejanom Milojevićem koji je od ove sezone u Stručnom štabu Stiva Kera...Posle meča u San Francisku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.