JOKIĆ OTKRIO ŠTA JE BILO PRE MEČ SA RATNICIMA: Miloje je pokušao da me NAPIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 11:07

JOKIĆ OTKRIO ŠTA JE BILO PRE MEČ SA RATNICIMA: Miloje je pokušao da me NAPIJE

Susret prijatelja.

Nikola Jokić je protiv Golden Stejta odigrao još jednu MVP utakmicu. Ipak, pre meča sa Ratnicima imao je priliku da se vidi sa velikim prijateljem i nekadašnjim trenerom iz Mege Dejanom Milojevićem koji je od ove sezone u Stručnom štabu Stiva Kera.

Posle meča u San Francisku Jokić je otkrio kako je izgledao njihov susret.

- Deki je pokušao da me napije. Šalim se, primio sam loptu na niskom postu, moja je ideja bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo da dođem do reketa i bacim poluhorog, bilo šta, ali video sam Karija da je pomogao i da je bio na korak do mene, samo sam prosledio do Montea i on je dao koš. Sjajna stvar za nas, protiv ekipe koja igra na velikom nivou. Deki je... S njim se dugo znam, da se ne ponavljam, savršen čovek, pozitivan, kad porastem, želeo bih da budem kao Deki - rekao je Jokić.

MONTE MORRIS WINS IT FOR DENVER AT THE BUZZER 🚨🚨🚨 pic.twitter.com/NHTxpZWeEI

— NBA TV (@NBATV) February 17, 2022

Jokić je imao 35 poena, 17 skokova i osam asistencija,  ali je utakmicu obeležilo njegovo dodavanje u poslednjim sekundama kad je Monte Moris pogodio trojku za pobedu Nagetsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jokić o Milojeviću: Pokušao je da me napije VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2022

Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa, govorio je o odnosu sa Dejanom Milojevićem...Oni su se susreli u meču Denvera i Golden Stejta, gde je Milojević pomoćni trener, u pobedi Nagetsa 117:116 odlučenoj u poslednjoj sekundi trojkom Montea Morisa na Jokićevu asistenciju...Odmah posle utakmice Jokić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.