Joga Bonito u BG i Nišu: Brazilci protiv orlova!

Izvor: Mondo, 03.Apr.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Joga Bonito" u BG i Nišu: Brazilci protiv "orlova"!

Ljubitelji fudbala "na petoparcu" će uživati - najbolji futsaleri današnjice dolaze na megdan Srbiji. Uživaće publika u Nišu i u Beogradu!

Beograđane i Nišlije čeka spektakl!

Futsal reprezentacija Brazila, četvorostruki prvak sveta, stiže u Srbiju gde će se sa "orlovima" prvo odmeriti u "Čairu" (10. aprila, 18.00), a potom i dva dana kasnije u hali "Aleksandar Nikolić (12. april, 19.00).

Nema sumnje da će ovaj događaj izazvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veliku pažnju navijača i medija, a tim povodom je koordinator za futsal FSS Bojan Pavićević pozvao publiku da podrži Srbiju.

"Imamo čast da ugostimo možda i najbolju reprezentaciju u istoriji fudbala. Prvi put u istoriji našeg saveza... Mnogi evropski savezi hteli su da igraju protiv Brazila u ovom terminu, ali samo je naš po veoma povoljnim uslovima uspeo da dogovori njihov dolazak".

"Ovo je fantastična prilika da Srbija vidi najbolje svetske igrače, jer Brazil dolazi u Srbiju kompletan, sa pojedincima koji igraju u Evropi. O kakvoj reprezentaciji se radi, veoma moćnoj, najbolje govore rezultati protiv Portugala. U dva meča Brazil je dao 10 golova, primio samo jedan. Bilo je 6:1 i 4:0! A znamo svi šta je Portugal u svetskim okvirima u futsalu. Pobedili su i Španiju kojoj je to bio prvi poraz na domaćem terenu posle 13 godina!", dodao je Pavićević.

U FSS smatraju da samo igranjem protiv najboljih može da se pobedi, tako da su najveće pouke izvukli upravo iz mečeva protiv Rusije, Portugala, Irana...

Foto: MN Press

Selektor naše futsal reprezentacije Goran Ivančić odredio je 15 fudbalera za ovaj meč.

GOLMANI: Miodrag Aksentijević (Tijumen), Aleksa Antonić (Ekonomac), Vladan Koljajić (Ekonomac).

IGRAČI: Strahinja Petrov (FON), Veroljub Vukadinović (Kalča), Marko Radovanović (Sparta Prag), Miloš Simić (Haladas), Stefan Rakić (Imperial), Dragan Tomić (Bank of Beirut), Marko Pršić (Slavija Prag), Jovan Lazarević (Mostar), Vladan Vesić (Mostar), Slobodan Rajčević (Bank of Beirut) i Nikola Matijević (Ekonomac).

Selekcija Brazila stiže u Srbiju 8. aprila i odmah odlazi u Niš, a istog dana okuplja se i naša reprezentacija u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Ulaznice su već u online prodaji po cenama od 100 i 200 dinara, a detaljnije informacije možete pronaći na sledećoj adresi: OVDE i OVDE.

Prodaja na blagajnama Hale "Čair" odvijaće se u periodu od 4. do 10. aprila, a na blagajni Hale "Aleksandar Nikolić" u preiodu 10 do 12. aprila (od 10:00 – 18:00).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Umetnost futsala u Nišu i Beogradu: Srbija protiv Brazila!

Izvor: MozzartSport.com, 03.Apr.2019

Praznik za oči svih fudbalskih sladokusaca. Jer iako se danas popularno naziva futsalom svi znamo da je ovde reč o majstorima petoparca. I zaista to mislimo, pošto će Srbija imati čast da 10. aprila u niškoj dvorani Čair, pa zatim dva dana kasnije u Beogradskoj arena ugosti futsal reprezentaciju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.