Jelena ne može bez drame, ali sa srećnim krajem

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2017, 04:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena ne može bez drame, ali sa srećnim krajem

Srbija i dalje ima predstavnicu u ženskoj konkurenciji na Australijan openu. Jedina koja je uspela da uđe u glavni žreb, Jelena Janković, uspešno je prošla prvu rundu pošto je slavila protiv Nemice Laure Zigmund - 2:1 (6:1, 1:6, 6:3), posle dva sata i 40 minuta igre.

Nekada najbolaja teniserka sveta lako je dobila prvi set. Delovala je JJ sigurno, ali onda stara boljka - pad u igri. Nemica, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 27. igračica sveta uspele je istom merom da se revanšira našoj najboljoj teniserki.

Drama u trećem setu. Jelena je povela 3:0, Zigmund izjednačila na 3:3, Jankovićeva naprvila novi brejk, ali Nemica vraća egal - 4:4. Ipak, Srpkinja igra odlična u naredna dva gema i stiže do pobede. U drugoj rundi, Jankovićeva će igrati sa 56. teniserkom na svetu, opet Nemicom, Julijom Georges, koja je posle tri seta bila bolja od Čehinje Sinaikove.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.