Jelena Dokić se ponovo vraća tenisu

Izvor: B92, 17.Okt.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Dokić se ponovo vraća tenisu

Prema pisanju australijskih medija Jelena Dokić pokušava ponovo da se vrati tenisu.

Nekadašnja 4. teniserka sveta, koja sada ima 30 godina, nije odigrala profesionalni meč od aprila 2012. godine.

Ona je počela da trenira u Melburnu, a navodno će zatražiti specijalnu pozivnicu za plej-of specijalnih pozivica Australijan opena u decembru.

Nekadašnja polufinalistkinja Vimbldona trenutno nema renking. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2009. Dokićeva je stigla do četvrtfinala na Australijan openu kada je pobedila 18. teniserku sveta Anu Čakvetadze i 12. na svetu Karolinu Voznijacki, pre nego što je poražena od Dinare Safine.

Međutim, na deset Gren slemova od tada nije otišla dalje od drugog kola.

„Ona želi da se vrati. Trenira veoma naporno svakoga dana i siguran sam da bi želela da dobije specijalnu pozzivnicu za plej-of. Ona se međutim za sada koncentriše na trening i povratak u formu nakon povrede“, rekao je Kreg Tili, izvršni direktor Australijske teniske federacije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.