Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 22:19

Jedna od Partizanovih meta: Vilijams postao slobodan igrač

Devin Vilijams zvanično napustio Tofaš

Ima već mesec dana kako se pominje da je Devin Vilijams želja Partizana. Crno-beli će naredno pojačanje gledati baš na centarskim pozicijama, a kada se sve sabere ide im u korist to što je Vilijams danas postao slobodan igrač.

Tofaš se na društvenim mrežama oprostio od Vilijamsa. I to je bilo i za očekivati.

Američki centar ima već iskustvo igranja u ABA ligi pošto je nosio dres podgoričke >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Budućnosti tokom plej-ofa 2019. godine, ali se nije dugo zadržao niti pokazao u najboljem svetlu. Sećamo se da je imao problem sa slobodnim bacanjima, ali u svim ostalim klubovima je ostavio dosta bolji utisak.

Vilijams je pružao odlične partije u Evrokupu prethodne sezone sa 15,1 poenom i 8,1 uhvaćenom loptom po meču, a bio je i proglašen za MVP-ja Top 16 faze tog takmičenja.

Ugovor sa Tofašom mu je istekao po završetku ove sezone, a kako je turski klub najavio smanjenje budžeta za narednu godinu bilo je očekivano da će Vilijams otići iz kluba.

Da li će Partizan to probati da iskoristi ili će centra tražiti na drugom mestu?

????‍♂️l Devin Williams'a bugüne kadarki katkıları için teşekkür eder, kariyerinin kalan bölümünde başarılar dileriz #thanksforeverything ???????? pic.twitter.com/H3EueVg1re

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.