Jamal ušao u istoriju Barselone kao najmlađi debitant

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 23:31

Jamal ušao u istoriju Barselone kao najmlađi debitant

Fudbaleri Barselone pobedili su Betis 4:0 (3:0) u 32. kolu španske La Lige, a taj duel ostaće zapamćen i po debiju mladog Laminea Jamala.

Dečak koji ima 15 godina, ušao je u igru u 83. minutu i tako je posatao najmalađi igrač koji je ikada debitovao za katalonski klub.

Jamal je rođen 13. jula 2007. godine i slovi za najvećeg talenta čuvene Barselonine škole La Masije.

Jamal već mesecima trenira sa prvim timom, ali ga je u jednom trenutku ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << klub sankcionisao nakon ozbiljne disciplinske mere počinjene zajedno sa ostalim igračima u U17 timu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UŠAO U ANALE: Lamin Jamal najmlađi debitant u istoriji Barselone

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 10:56

Kročio na teren u 83. minutu u pobedi protiv Betisa...Mladi fudbaler Lamin Jamal postao je u subotu uveče najmlađi debitant u istoriji Barselone, pošto je zaigrao za klub iz Katalonije sa 15 godina, devet meseci i 16 dana...Momak rođen u okolini Barselone, čiji su roditelji iz Ekvatorijalne Gvineje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.