Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Čuka prvi put uzela tri boda na ‘Karađorđu’

Fudbaleri Čukaričkog iz Novog Sada donose ceo plen. Brđani su sa 2:1 savladalu Vošu na ‘Karađorđu’, u 14. kolu Jelen Superlige Srbije.

Gol odluke postigao je Nikola Stojiljković u 74. minutu, u spornoj situaciji. Pre gola, Igor Matić je dodirnuo loptu, ali i bio u ofsajdu. Glavni sudija na meču u Novom Sadu bio je Milorad Mažić .
Beograđanima je ovo prvi trijumf nad Vojvodinom u Novom Sadu u istoriji. Vojvodina je sada na trećem mestu sa 26 bodova, a Čukarički je četvrti sa 25 bodova.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Čuka "obrala lale"

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2014

Fudbaleri Čukaričkog pobedili danas Vojvodinu u gostima u Novom Sadu sa 2:1, u utakmici 14. kola Super lige Srbije. ..Slavlje u Novom Sadu: Fudbaleri Čukaričkog.. ..Čukarički je poveo preko Ivana Todorovića u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena, izjednačio je Janko Tumbasević u 67. minutu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.