JOŠ NIŠTA NISMO URADILI, I DALJE SMO U ROVU: Igra se s Partizanom, a bivši golman Zvezde IMA OPTIMIZAM

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 15:06

JOŠ NIŠTA NISMO URADILI, I DALJE SMO U ROVU: Igra se s Partizanom, a bivši golman Zvezde IMA OPTIMIZAM

Veoma je zahvalan klubu.

Damir Kahriman je na četiri od poslednjih šest mečeva proglašen za igrača utakmice i najzaslužniji je što je Rad i dalje u borbi za opstanak.

Rb Lajpcig je u sjajnoj formi, gazi sve pred sobom, prišao je Bajernu na samo dva boda, i želi da nastavi s trijumfima danas (15.30) kada gostuje Frajburgu. Kvota na dvojku je 1,78. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Frajburg - RB Lajpcig.

Rad je 15. na tabeli sa 26 bodova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednim manje od Novog Pazara koji je u sigurnoj zoni.

- Još ništa nismo uradili i dalje smo u rovu. Borimo se kao lavovi za svaki bod kako bismo ostali u ligi – ističe nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde i dodaje:

- Trener Milanović je dugo u fudbalu, tačno zna šta je potrebno da bi ekipa dobila identitet. Pojačanja su takođe kvalitetna, stoga bićemo još bolji. Mada, vreme je potrebno da bi se uklopile sve stvari - rekao je Kahriman koji ne krije da je zahvalan "građevinarima" na pruženoj šansi.

- Zahvalan sam čelnim ljudima Rada na šansi da i dalje budem aktivan - rekao je Kahriman, prenosi Žurnal.

Utakmica Rad - Partizan na programu je u nedelju u 17.05.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.