JOŠ MU NIJE DOSTA: Raikonen produžio ugovor sa Alfa Romeom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 11:28

JOŠ MU NIJE DOSTA: Raikonen produžio ugovor sa Alfa Romeom

Ledeni Finac voziće 19. sezonu u Formuli 1.

Kimi Raikonen voziće i 19. sezonu u najbržem cirkusu na četiri točka pošto je zvanično produžio ugovor sa timom Alfa Romea, a timski kolega će mu ponovo biti Antonio Đovinaci. Alfa Romeo je ovu informaciju objavila pred jednu od tri trke koje se održavaju u Italiji, Veliku nagradu Emilije Romanje koja se vozi u Imoli.

Iako je ova pretumbana sezone prilično teška za Alfa Rome pošto je tim trenutno na osmom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u konkurenciji konstruktora sa samo pet bodova, to nije obeshrabrilo Ledenog Finca koji i dalje želi da se takmiči.

BREAKING: @alfaromeoracingorlen retain @kimimatiasraikkonen and @antogiovinazzi99 for the 2021 season ✍️ It will be the third year the two have been partnered together 🙌 #F1 #Formula1 #Kimi #Giovinazzi #AlfaRomeo

A post shared by FORMULA 1® (@f1) on Oct 30, 2020 at 1:01am PDT

Nikada Zvezda nije savladal Himki u gostima, a možda je večeras (18.00) prilika za to, jer su crveno-beli puni samopouzdanja posle pobede nad moskovskim CSKA. Kvota na dvojku u Podmoskovlju je 2,70, dok je kec 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Himki - Zvezda.

Raikonen će tako i dalje biti u timu u kojem je debitovao 2001, a koji se tada takmičio pod imenom Zauber. Finac je jednom bio šampion Formule 1 2007, a dva puta je završaovao na drugom mestu. Ostvario je 21 pobedu i 103 puta bio na podijumu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.