Izvor: HotSport.rs, 02.Jul.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA JANKOVIĆ: Mrzela sam travu, osećala sam se kao krava

Srpska teniserka Jelena Janković dala je zanimljivu izjavu za portal ‘Sport360’ uoči nastupa na Vimbldonu.

Jankovićeva je izjavila da ranijih godina nikako nije podnosila travu i turnire na ovoj brzoj podlozi.
– Imam pomešane emocije kada je u pitanju Vimbldon. Bilo je slučajeva kada sam je baš mrzela, osećala sam se kao krava na travi – rekla je Jelena Janković za ‘Sport360’. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
– Ali, kada sam osvojila miks dubl 2007. godine, bila sam ponosna i bilo mi je drago. Mislim da sam igrala četiri puta osminu finala ovde, a sada mi je cilj da dođem do druge nedelje i daću sve od sebe da to uradim – istakla je srpska teniserka.
Jankovićeva kaže da uvek ima visoka očekivanja od sebe, ali da ne zavisi sve od nje. U prvom kolu sastaje se sa Agnješkom Radvanjskom iz Poljske.
– Uvek imam visoka očekivanja od sebe, tako da ćemo videti šta će biti. Trudim se da uvek dam 100 odsto od sebe, a ostalo nije u mojoj mogućnosti – poručila je Jankovićeva.
The post JELENA JANKOVIĆ: Mrzela sam travu, osećala sam se kao krava appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

JJ: Na travi sam se osećala kao krava

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jul.2017

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković nije imala mnogo uspeha u singlu na Vimbldonu, ali je zato pre 10 godina osvojila krunu u kinsu sa Britancem Džejmijem Marejem...JJ kaže da nije volela travntau podlogu...- Imam pomešane emocije kada je u pitanju Vimbldon. Bilo je slučajeva kada sam je baš...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.