Iznenađenje, Liverpul pao na severu prestonice! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 23:23

Iznenađenje, Liverpul pao na severu prestonice! (video)

Fudbaleri Arsenala iznenadili šampiona.

Tek treći poraz ove sezone doživeli su fudbaleri Liverpula, nakon Votforda i Mančester sitija pulene Jirgena Klopa savladao je i Arsenal, bilo je 2:1 (2:1) na "Emirejtsu".

Imali su "Redsi" inicijativu na početku, koju su krunisali u 20. minutu.

Proleteo je Robertson po levoj strani, poslao je loptu pred gol rivala, Mane je bio sam na ivici peterca, pa mu nije bilo teško da postigne pogodak.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo 12 minuta kasnije, nešto što se retko viđa, katastrofalan potez Van Dajka, poslao je loptu pred svoj gol ka Fabinju, presekao ju je Lakazet, koji potom obilazi Alisona i poravnava rezultat.

Novi šok za goste usledio je u 44. minutu, ovoga puta je Alison poslao loš pas na stranu, presekao ga je još jednom Lakazet, ali je Francuz sada proigrao Nelsona, koji je sa 10ak metara postigao pogodak za potpuni preokret.

Incijativa Liverpula u drugom poluvremenu, dve dobre prilike za Salaha, ali je Martinez bio na visini zadatka.

U 86. minutu šansa za Manea, ali traljav udarac, u samom finišu je Vilok mogao da reši pitanje pobednika, ali je tukao pored desne stative.

Umalo da Aleksander-Arnold sjajnim udarcem u poslednjim sekundama poravna rezultat, ali ponovo odlični Martinez, nakon kornera nije bilo opasnosti za "Tobdžije", pa je ekipa Mikela Artete upisala trijumf.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TOBDŽIJE SE NADAJU EVROPI: Treći proza Liverpula, Arsenal slavio u derbiju (VIDEO)

Izvor: Kurir, 15.Jul.2020

Fudbaleri Liverpula doživeli su treći prvenstveni poraz u sezoni u kojoj su vratili titulu na Enfild posle tačno 30 godina.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.