Izvor: RTS, 30.Jan.2023, 17:38

Ivan Ilić do kraja sezone na pozajmici u Torinu

Dosadašnji fudbaler Verone i srpski reprezentativac Ivan Ilić igraće do kraja sezone u Torinu, saopštio je italijanski klub.
U saopštenju se navodi da će Torino na kraju sezone imati mogućnost otkupa ugovora srpskog fudbalera ako se ispune "određeni sportski ciljevi".

Ilić (21) rođen je u Nišu, a u profesionalnoj karijeri igrao je za Crvenu zvezdu, Mančester siti, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zemun, Bredu i Veronu.
On je u Veronu stigao 2020. godine, a za italijanski klub postigao je pet golova na 76 utakmica.
Ilić je bio na pragu prelaska u Olimpik iz Marselja, ali je na kraju odlučio da karijeru nastavi u Torinu.
Za Torino igraju srpski fudbalski reprezentativci Vanja Milinković-Savić, Nemanja Radonjić i Saša Lukić, koji je na pragu prelaska u Fulam.
Ilić je za reprezentaciju Srbije nastupio na sedam mečeva, a poslednji put protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA LI ĆE ON IZVUĆI SAMPU? Francuz na pozajmici kod Stankovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023

Stiže iz Serije B...Francuski fudbaler Mikael Kuizans novi je igrač Sampdorije koju sa klupe vodi Dejan Stanković, objavio je italijanski klub na zvaničnom Tviter profilu...Vezni igrač dolazi na pozajmicu do kraja sezone iz Venecije. On je ove sezone u Seriji B postigao dva gola i upisao dve asistencije...Sampdorija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Žoržinjo prešao iz Čelsija u Arsenal

Izvor: RTS, 31.Jan.2023, 14:08

Italijanski fudbaler Žorže Filjo Žoržinjo novi je fudbaler Arsenala, prenosi Bi-Bi-Si sport. . Tobdžije su Čelsiju platile 12 miliona funti na ime obeštećenja, a Žoržinjo će potpisati ugovor do leta 2024. godine...Italijan je do sada u karijeri igrao za Veronu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.