Iranci bolji od srpskih odbojkaša

Izvor: RTS, 28.Jun.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranci bolji od srpskih odbojkaša

Odbojkaši Srbije izgubili su u prvom meču poslednjeg vikenda Lige nacija, Iran u Plovdivu slavio sa 3:1. "Orlovi" su ranije ostali bez šansi za plasman na fajnal-siks, dok je Iran ovom pobedom obezbedio plasman na Završni turnir.
Iran je bio bolji i još jednom pokazao da se ne nalazi bez razloga na drugom mestu na tabeli Lige nacija.

Nekadašnji selektor Srbije Igor Kolaković radi dobar posao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa selekcijom iz Azije ove godine, pa pobeda protiv Srbije nimalo nije iznenađenje.
Iran je dobio prvi set rezultatom 25:23, da bi "orlovi" nešto boljom igrom u drugom setu stigli do izjednačenja – 28:26.
Ipak, u polsednja dva seta nije bilo toliko neizvesnosti, Iranci su slavili 25:22 i 25:19 i stigli do 11. pobede u takmičenju, uz samo dva poraza.
Srbija je vezala četvrti uzastopni poraz i sa skorom 5-8 i 14 osvojenih bodova drži 11. poziciju na tabeli.
U subotu Srbija igra protiv selekcije SAD od 16 časova, dok je u nedelju protivnik "orlova" domaćin Bugarska (19.40).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolaković nadigrao Grbića – osmi poraz Srbije u Ligi nacija

Izvor: B92, 28.Jun.2019

Odbojkaši Srbije izgubili su od Irana u četiri seta (25:23, 26:28, 25:22, 25:19), na meču poslednjeg vikenda Lige nacija pred Fajnal-siks u Čikagu...Izabranici Nikola Grbića pretrpeli su osmi poraz, dok je tim Igora Kolakovića, nekadašnjeg selektora Srbije, ovom pobedom obezbedio učešće na...

Nastavak na B92...

Novi poraz odbojkaša, Amerikanci slavili u Plovdivu

Izvor: RTS, 29.Jun.2019, 18:10

Odbojkaši Srbije izgubili su od selekcije SAD 3:1, u drugoj utakmici poslednjeg vikenda u Ligi nacija. Poslednji meč u takmičenju "orlovi" igraju u nedelju protiv domaćina Bugarske u Plovdivu. . Još jedan neizvestan meč...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.