Izvor: Beta, 03.Okt.2018, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incidenti u Parizu posle utakmice Zvezde i PSŽ

Incidenti su večeras izbili izmedju pripadnika francuskih snaga bezbednosti i nekoliko stotina ljudi s kapuljačama ispred ulaza na stadion Park prinčeva u Parizu, odmah po završetku utakmice izmedju Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona.Kako je javio novinar Frans presa na licu mesta, izmedju 300 i 400 osoba s kapuljačama i dimnim bombama gadjalo je pripadnike snaga bezbednosti raznim predmetima.Policija je odgovorila suzavcem, a incident se desio nešto posle 21.00.Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su na Parku prinčeva Crvenu zvezdu sa 6:1, u drugom kolu Grupe C u Ligi šampiona.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Incidenti u Parizu ispred stadiona "Park prinčeva" VIDEO

Izvor: B92, 03.Okt.2018

Nekoliko stotina maskiranih osoba izazvalo je incidente u Parizu, ispred stadiona “Park prinčeva“, neposredno po završetku utakmice između PSŽ i Crvene zvezde...Kako su preneli francuski mediji, između 300 i 400 osoba pod kapuljačama napalo je pripadnike policije, nešto posle 21 sat...“Napad...

Nastavak na B92...

LIVERPUL ODREDIO CENE: Evo koliko koštaju ulaznice za gostovanje Crvene zvezde na Enfildu

Izvor: Kurir, 04.Okt.2018, 17:33

Fudbaleri Crvene zvezde u trećem kolu Grupe C Lige šampiona gostuju Liverpulu 24. oktobra (21.00).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.